Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau Dubai

Architect
Dubai

Scroll

Droomwoning in Dubai

Kan iedereen een droomwoning bouwen? Nee, want het realiseren en bouwen van een droomwoning vergt een grote kennis binnen bouwkunde en architectuur. Iemand die hier geen verstand van heeft, kan daardoor onmogelijk zijn eigen droomhuis creëren. Het inschakelen van een architect is dan ook nooit een overbodige luxe en zal het proces beter laten verlopen! Droomhuizen kunnen overal ter wereld gebouwd worden, mits je over de benodigde materialen en financiële middelen bezit. STATE of Architecture helpt je hierbij en is jouw architectenbureau in Dubai.

Projects
Architect Dubai

State of concept bij ons architectenbureau in Dubai

Bij STATE of Architecture maken wij gebruik van “STATE of Concept”, ons unieke doorlopende proces. Dit proces bestaat uit zes verschillende fases, die begint bij concept designs en eindigt bij de aanvraag van omgevingsvergunningen. Gedurende dit hele proces ligt de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp. Gedurende het gehele proces zal ons architectenbureau in Dubai zorgen voor voldoende overleg.

Dit draagt bij aan een open communicatie, waarmee het ontwerp constant kan worden getoetst. Fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie en conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en het voorbereidingsproces. Kortom, ons STATE of Concept zorgt voor ontzorging van A tot Z. Onze architecten in Dubai zorgen voor een ontwerp dat jouw wensen reflecteert en toekomstbestendig is!

Door het toepassen van moderne technieken zorgen wij ervoor dat jouw droomhuis tot leven is gekomen voordat het gebouwd is. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van zowel augmented als virtual reality. Wens je meer te weten over deze unieke aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een passend adviesgesprek!

“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE
Architect Dubai03 /
Hét architectenbureau nabij Dubai

State of
Architecture

State of
Architecture

Waarom onze architect in Dubai inhuren

Buiten het realiseren van een nieuwe woning, kunnen onze architecten hulp bieden bij de renovatie en verbouwing van jouw huis. Dit kan zowel op design als op technisch gebied, ofwel het inschakelen van ons architectenbureau nabij Dubai kan in iedere situatie een oplossing zijn. Onze architecten in Dubai voeren met passie het vak uit, waardoor zij altijd op zoek zijn naar het implementeren van nieuwe technieken in bestaande of nog te bouwen bouwwerken. Deze implementatie van de nieuwste designtrends zorgt voor het ontstaan van een unieke twist.

Architectenbureau Dubai

Onze architecten in Dubai

Onze architecten in de omgeving van Dubai hebben zich gespecialiseerd in de moderne architectuur. Hierdoor beschikken onze architecten in Dubai over alle kennis binnen deze zuil van architectuur en de bijbehorende grenzen. Onze architecten in Dubai staan altijd open voor een uitdaging en daardoor gaan zij ook voorbij de grenzen van deze architectuur. Dit doen zij door creativiteit, focus en expertise met elkaar te delen en zo tot de beste ontwerpen te komen. Ben je benieuwd geworden naar hoe zich dit kan uiten? Bekijk dan ons portfolio of neem direct contact op!

Architectenbureau Dubai

Een oog voor detail bij ons architectenbureau

Onze gespecialiseerde architecten nabij Dubai, zijn in staat iedere opdracht uit te kunnen voeren. Dit komt door de ervaring die zij als architect in Dubai de afgelopen jaren hebben opgedaan. Onze kwalitatieve benadering, jarenlange expertise en hoge creativiteit, zorgt ervoor dat wij als een gerenommeerde architect in Dubai en omgeving worden gezien. Met ons haviksoog voor detail zorgen wij ervoor dat niks over het hoofd wordt gezien.

Naast het extern design kunnen wij je ook hulp bieden bij het interne design. Onder andere voor inrichting van het interieur, opstellen van een lichtplan of tuinontwerp kun je bij ons terecht! Samen tillen onze architecten Dubai met jou het oorspronkelijke ontwerp van je droomwoning naar een nog hoger niveau!

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke en ruimdenkende architecten nabij Dubai? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Heb je nog vragen? Ook dan helpen wij je graag! Onze medewerkers staan voor jou klaar en helpen je met het beantwoorden van je vragen!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architecten Arnhem