Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, moderne architectuur baksteen, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect
01/
Architectenbureau Venlo

Architect
Venlo

Scroll

STATE Architecture in Venlo

02 /
Architect Venlo

Op zoek naar hulp bij het ontwerpen van een unieke droomwoning? De architecten van STATE of Architecture kunnen je helpen. Ons architectenbureau nabij Venlo beschikt over een grote dosis expertise en ervaring op het gebied van architectuur. Wij helpen je niet alleen met het bedenken van je droomwoning, maar staan je ook te hulp voor het realiseren ervan!

Natuurlijk is de plek waar de droomwoning staat erg belangrijk. Ben je vooral op zoek naar rust? Dan is het een goed idee om je toekomstige droomwoning te laten bouwen in een landelijkere omgeving. Hier vind je makkelijker de rust die je nodig hebt en die ontbreekt in een stad als Almere of Hilversum[DM(1] . Kortom, een ideale plek voor jouw toekomstige droomwoning.

Projects
Architect
Architect Venlo

Wie is STATE

Voordat er begonnen kan worden met het bouwen van je droomwoning is het belangrijk dat je een goede architect uit de omgeving van Venlo in handen neemt. Binnen deze sector is het namelijk cruciaal dat een architect beschikt over een flink aantoonbare hoeveelheid ervaring en kennis. Bij STATE of Architecture zijn wij op beide gebieden meer dan vaardig en gebruiken wij tijdens de projecten onze eigen creatieve draai. Onze architecten nabij Venlo zorgen ervoor dat al jouw wensen worden vervuld en behalen samen met jou het maximale resultaat! Benieuwd geworden naar wat STATE of Architecture voor jou kan betekenen? Bekijk dan ons portfolio of neem contact op met ons architectenbureau nabij Venlo.

Buiten onze creatieve uitingen en hoge expertise, beschikken onze architecten ook nog eens over een hoge drijfveer. Dit zorgt ervoor dat wij verder gaan dan de meeste andere architectenbureaus. Zowel de creatieve uitingen als hoge drijfveer worden door onze architecten nabij Venlo toegepast in de moderne architectuur. Dit zorgt voor het ontstaan van nieuwe innovatieve technieken en aanpassingen in de moderne architectuur, maar deze werkwijze zoekt ook de grenzen op van wat mogelijk is. Wij noemen dit proces dan ook “Challenging the current state of modern architecture”, ofwel het opzoeken en verzetten van grenzen in de moderne architectuur. Tijdens het ontwerpen van een concept maken wij hierbij gebruik van de laatste innovatieve en moderne technieken en trends, die wij vervolgens toepassen in het ontwerp. Dit creëert een zekere mate van toegevoegde waarde op het oorspronkelijke ontwerp.

“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Ontwerp je hele woning in Venlo

ONLY THE ESSENTIEL

Onze architecten nabij Venlo zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken binnen de wereld van architectuur. Zij beschikken over een hoge mate aan kennis, die constant wordt bijgevuld. Ook op het gebied van intern design zijn onze architecten op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen deze wereld. Deze trends en ontwikkelingen doen onze architecten nabij Venlo met alle vakliefde verwerken in bouwontwerpen.

Al onze architecten beschikken over de benodigde certificatie om een woning ontwerp te kunnen realiseren. Dus waar wacht je nog op? Laat jouw droom werkelijkheid worden en neem direct contact op met ons architectenbureau in de buurt van Venlo. Wij zullen samen met jou nadenken over een uniek ontwerp voor jouw droomwoning en tuin. Constante ondersteuning op het gebied van bouwkundig en creatief vlak zal hierbij aanwezig blijven. Samen met jou tillen wij het ontwerp naar een nog hoger niveau en zorgen we voor een ongekend resultaat.

Architectenbureau Venlo

Onze unieke werkwijze

STATE OF CONCEPT

Wij helpen je maar al te graag met het realiseren van jouw woning en bieden hierbij ondersteuning in iedere ontwerp en bouwfase. Om dit proces duidelijk en overzichtelijk te houden, maken wij gebruik van onze eigen unieke werkwijze genaamd: STATE of Concept. Met dit proces (bestaande uit 6 verschillende fases) houden wij het gehele proces overzichtelijk en stapsgewijs. Ons unieke proces start bij het realiseren van een concept en eindigt bij de aanvraag van vergunningen voor het voorbereidingsproces. Het State of concept bestaat uit de volgende fasen: massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en uiteindelijk het voorbereidingsproces.

Architectenbureau Venlo

MAKING THE
DIFFERENCE

Wij als STATE of Architecture vinden duurzaamheid erg belangrijk. Daarom identificeren wij onszelf ook als dé duurzame architecten nabij Arnhem. In overleg met jou zorgen wij ervoor dat je een duurzaam huis krijgt die aan jouw wensen en eisen voldoet. Dit is erg belangrijk voor het verminderen van (stook)kosten.

Contact us
Architect

BOLD

Als duurzame architecten nabij Arnhem houden wij rekening met duurzaamheid tijdens het ontwerpen van jouw droomwoning. Duurzaamheid is soms lastig om rekening mee te houden. Elke woning en elke kavel is anders. Daarom kan de duurzaamheid van een huis niet volledig gepland worden. Wel kan de architect nabij Arnhem er maatwerk van maken en een poging doen om zo een zo optimaal mogelijk gebouw te ontwerpen.

PROJECTS

EXCLUSIVE

Bij duurzaamheid in een project wordt er naar een aantal dingen gekeken. Zo is het als eerste belangrijk dat er rekening gehouden wordt met het uitzicht en de positie van de zon. De positie van de zon is niet alleen belangrijk voor warmte in de woning, maar afhankelijk van de zonnestand kunnen wij ook beoordelen of zonnepanelen mogelijk zijn. Verder is de indeling van de woning ook belangrijk. Vooral in verband met isolatie is het belangrijk om te kijken naar hoe de woning ingedeeld wordt.

MORE INFO
Architect

Beste resultaat

Ons architectenbureau draait al een aantal jaar mee en heeft hierdoor een geruime kennis opgebouwd binnen de architectuur. Wij hebben zowel voor zakelijke als particuliere klanten verschillende projecten succesvol uitgevoerd. Ook in het buitenland hebben wij verschillende projecten gerealiseerd. Onder andere in Curaçao [DM(1] zijn onze bouwwerken te vinden.

Door deze uitgebreide kennis en ervaring zijn onze architecten nabij Venlo in staat elke opdracht uit te voeren. Daarnaast heeft deze ontwikkeling ervoor gezorgd dat onze architecten een groot oog voor detail hebben ontwikkeld en daardoor niets over het hoofd zullen zien. Benieuwd geworden naar de kwaliteiten van onze architecten? Neem dan direct contact op met ons architectenbureau nabij Venlo!

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architect
Architecten Venlo

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required