Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau Wassenaar

Architect
Wassenaar

Scroll

Droomwoning in Wassenaar

02 /
Architect Wassenaar

Onze gespecialiseerde architecten in Wassenaar zijn in staat om iedere project met het best mogelijke resultaat af te ronden. Onmogelijk? Dat woord kennen wij niet. Wij zorgen ervoor dat iets wat als “onmogelijk” is bestempeld, werkelijkheid wordt! Onze jarenlange ervaring en kennis zorgt ervoor dat iedere opdracht op een succesvolle manier wordt afgerond. Onze hoge expertise, kennis en creativiteit zorgt ervoor dat wij worden gezien als een gerenommeerd architectenbureau in Wassenaar en omgeving, wat garant staat voor het waarborgen van onze USP’s. Daarnaast beschikken onze architecten over een groot oog voor detail. Hierdoor zullen zij niks over het hoofd zien en al jouw wensen correct verwerken in jouw droomhuis.

Projects
moderne entree, villa woning, moderne bungalow, minimalistische woning, betonwoning, led lijnen
Architect Wassenaar

Creatie van unie stijlen

voor jouw droomwoning in Wassenaar

STATE of Architecture beschikt over een hoop ervaring en kennis op het gebied van de laatste woningtrends.  Dit zorgt er niet alleen voor dat wij jou kunnen assisteren bij het verwezenlijken van een droomwoning in Wassenaar, maar dit zorgt er ook voor dat wij in staat zijn om jouw concept te verbeteren tot een praktische maar meesterlijke woning.

Ben je dus op zoek naar een architect die over een hoop ervaring en kennis beschikt, maar vooral staat voor unieke designs? Dan is STATE of Architecture het architectenbureau in Wassenaar waar jij naar op zoek bent. Samen met jou maken wij van jouw dromen werkelijkheid!

Onze architecten in Wassenaar beschikken over veel kundigheid omtrent architectuur. Daarnaast zijn zij goed op de hoogte van de nieuwste woningtrends, en implementeren zij deze trends zonder moeite in huidige of toekomstige ontwerpen. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en innovaties binnen de moderne architectuur. Samen met jou zoeken wij de grenzen van de moderne architectuur op en verleggen we deze. Ons motto is dan ook niet voor niets “Challenging the current state of modern architecture”, want het uitdagen van de moderne architectuur is iets wat wij graag doen.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Architect

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Waarom een architectenbureau in Wassenaar

ONLY THE ESSENTIEL

Wij zorgen ervoor dat jij gedurende het gehele proces de ondersteuning krijgt die jij nodig hebt! Niet alleen tijdens het adviesgesprek geven wij jouw informatie om jouw droomwoning te kunnen realiseren. Nee, wij gaan voor een persoonlijke en uitgebreide aanpak en bieden je daarom ondersteuning tijdens het gehele proces. Duidelijke communicatie tussen ons en onze klanten vinden wij namelijk erg belangrijk en middels ons duidelijke State of concept kunnen wij deze kwaliteit van communicatie blijven waarborgen. Hiermee zorgen wij voor een snelle oplossing bij problemen en kunnen we samen met jouw keuzes makkelijker afwegen.

Architect
Architectenbureau Wassenaar

PERSOONLIJKE AANPAK

Voordat wij beginnen aan een nieuw project gaan onze architecten in Wassenaar met jou in gesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij uitgebreid in op al jouw wensen en behoeften, en zorgen wij ervoor dat deze duidelijk genoteerd worden. Op deze manier kunnen wij jouw eisen en behoeften beter waarborgen tijdens het doorlopen van het traject, wat zal resulteren in een beter eindresultaat. Buiten het creëren van nieuwe droomwoningen kunnen onze architecten in Wassenaar ondersteuning bieden op het gebied van renovaties en verbouwingen aan je bestaande huis.

Architectuur

Ons stappenplan

STATE OF CONCEPT

Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen tijdens het gehele proces maken wij gebruik van ons unieke “State of concept”. Ons State of concept bestaat uit 6 verschillende fases, beginnend bij het idee en het concept tot uiteindelijk de aanvraag van vergunningen. Het State of concept bestaat uit de volgende fasen: massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en uiteindelijk het voorbereidingsproces.

Tijdens het doorlopen van al deze fases wordt de nadruk gelegd op creatie van een mooi en realistisch ontwerp. Om dit goed te kunnen blijven waarborgen zullen wij na iedere uitgevoerde fase het concept testen. Vervolgens bepalen wij samen met jou of ons concept nog voldoet aan de eerder opgestelde en nieuwe eisen. In elke stap van het proces word jij door een van onze architecten in Wassenaar nauw betrokken. Deze architect blijft jouw vast aanspreekpunt en zorgt voor voldoende overlegmomenten. Dit zal uiteindelijk zorgen voor een fijne samenwerking en een compleet en zorgeloos design van jouw droomwoning.

Design van A t/m Z

Architectenbureau in Wassenaar

STATE of Architecture focust zich niet alleen op de buitenkant van jouw toekomstige droomwoning. Onze architecten in Wassenaar kijken liever naar het totaal plaatje en geven naast advies over het extern design ook advies over het interne gedeelte. Al onze architecten beschikken over verschillende specialisaties binnen de wereld van architectuur en zijn in staat om deze kundigheid te implementeren op jouw toekomstige droomwoning. Dit zal veel extra toegevoegde waarde voor het huis opleveren, zorgen voor een uniek design en de grenzen van moderne architectuur opzoeken!

Tijdens het doorlopen van dit proces vullen onze architecten elkaar naadloos aan, wat zorgt voor het ontstaan van nieuwe ideeën waarbij borging van kwaliteit cruciaal is. Nieuwsgierig geworden naar hoe STATE of Architecture jou kan helpen?  Neem dan vrijblijvend contact op met ons architectenbureau in Wassenaar. Wij zorgen voor de juiste combinatie van creatieve uitingen met jarenlange ervaring, waardoor wij samen zullen zorgen voor een uniek ontwerp voor jouw toekomstige woning of tuin. Dit doen wij door advies te geven op zowel bouwkundig als creatief gebied. Onze expertise en jouw ideeën zullen naadloos met elkaar aansluiten en deze combinatie garandeert dat het ontwerp naar een hoger niveau wordt getild.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Minimalistische, moderne, levensloopbestendige, kubistische, woning, villa, huis, Petersn tigl, stenen, minimal pui, bosvilla, 115 degrees, 115 house
Architecten Wassenaar

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required