Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
moderne entree, villa woning, moderne bungalow, minimalistische woning, betonwoning, led lijnen
01/
Architectenbureau Roosendaal

Architectuur
Roosendaal

Scroll

Architectuur Roosendaal

02 /
Architectuur Roosendaal

Het inschakelen van een architect kan je helpen om jouw droomwoning werkelijkheid te maken. Een architect kan nieuwe inzichten bieden die het uiteindelijke project nog verder kunnen verbeteren, waardoor je het maximale uit jouw droomwoning haalt. STATE of Architecture heeft niet alleen jarenlange ervaring en een frisse kijk op architectuur, maar ook de nodige creativiteit om een moderne blik op architectuur te werpen. Met ons worden jouw dromen werkelijkheid en worden jouw wensen vervuld. Hoe doen we dat? Door onze jarenlange ervaring in de branche, creativiteit en vooral door een team dat elkaar aanvult op alle gebieden en een gemeenschappelijk doel heeft: streven naar het beste resultaat! Wil je meer weten over onze afgeronde projecten? Neem dan een kijkje in ons portfolio!

Projects
Architect
Architect Bussum

Grensverleggende architectuur

Architectuur Roosendaal

Wanneer schakel je een architect in en wanneer niet? Eerlijk gezegd is er geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de situatie. Wat wel zeker is, is dat de hulp van een architect nooit overbodig is. In elke situatie kan het inschakelen van een architect toegevoegde waarde bieden. Je krijgt dan niet alleen jouw eigen perspectief, maar ook dat van een ander. Dit leidt tot nieuwe inzichten, suggesties en verbeteringen voor jouw bestaande droomwoning.

STATE of Architecture gaat echter verder dan andere architecten. Naast advies en suggesties bieden wij ook creatieve verbeteringen voor bestaande keuzes. Samen met jou kijken we hoe we de grenzen van moderne architectuur kunnen verleggen en passen we dit toe op jouw eigen droomwoning. Wil je meer weten over de mogelijkheden van STATE of Architecture? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een van onze architecten in Roosendaal. Via een passend adviesgesprek kunnen we meer informatie verstrekken. Samen zorgen we voor een passend ontwerp!

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Architect

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau nabij Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Luxury Villa Almere

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten nabij Eindhoven binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten nabij Eindhoven of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Uw visie tot leven brengen

Onze architecten bij STATE of Architecture zijn volledig opgeleid om je te helpen bij het creëren van een compleet ontwerp. We richten ons niet alleen op het externe ontwerp, maar ook op het interne aspect. Hierdoor zorgen we niet alleen voor een volledig ontwerp op externe gebieden, maar ook op interne gebieden. Naast onze ontwerpdiensten voeren we ook verbouwingen en renovaties uit.

Ben je nog op zoek naar een architectenbureau in Roosendaal of omgeving? Huur dan STATE of Architecture in als jouw architect. Onze combinatie van expertise en creatieve uitingen leidt tot nieuwe aanpassingen aan jouw huis of tuin. Ons advies is zowel bouwkundig als creatief, waardoor je volledig wordt ontzorgd. Samen tillen we jouw ideeën naar een hoger niveau, met ongekende resultaten!’

Bij STATE of Architecture zijn we tevens trots om te kunnen zeggen dat we ook over een kantoor op Curaçao beschikken. Deze lokale aanwezigheid stelt ons in staat om onze diensten nog beter af te stemmen op de unieke behoeften en kenmerken van het eiland. Geïnteresseerd in een woning in het buitenland? Neem contact met ons op.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

PROJECTS
State of Architecture

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

PROJECTS
State of Architecture

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

PROJECTS
State of Architecture

Beste resultaat met STATE of Architecture

CREATE A COMPLETE DESIGN

Geen enkele opdracht is onmogelijk voor onze gespecialiseerde architecten nabij Bussum. Onze jarenlange ervaring en kennis zorgen ervoor dat ieder opdracht succesvol kan worden uitgevoerd. Wij gaan uitdagingen niet uit de weg en gaan voor het succesvol afronden van een uitdagend project. Door onze hoge expertise, kennis en creativiteit zorgen wij ervoor dat we gezien worden als een gerenommeerd architectenbureau goed bereikbaar van Bussum, wat garant staat voor het waarborgen van verschillende USP’s.

Zij zullen niets over het hoofd zien door hun groot oog voor detail en zullen ervoor zorgen dat jouw wensen correct verwerkt worden in het toekomstige droomhuis. Onze architecten in Bussum tillen samen met jou het ontwerp naar een hoger niveau. Overtuigd van de kwaliteiten die onze architecten meebrengen en waarborgen? Neem dan direct contact op met ons architectenbureau nabij Bussum. Graag helpen wij jou bij het realiseren van jouw droomhuis!

Creëer een unieke droomwoning

Het creëren van een droomwoning is geen taak die je in één dag voltooit. Het is een proces dat uit verschillende stappen bestaat op verschillende gebieden. Het inschakelen van een architectenbureau in Roosendaal kan de oplossing bieden, zowel op technisch als op ontwerpgebied.

Onze architecten in Roosendaal en omgeving hebben specifieke kennis van de markt. Hun jarenlange expertise, ervaring met eerdere projecten en frisse kijk op elk nieuw project zorgen voor creatieve aanpassingen aan bestaande technieken binnen de moderne architectuur. Bovendien zijn onze architecten in Roosendaal altijd op de hoogte van de nieuwste designtrends.

Dus als je op zoek bent naar een architectenbureau in Roosendaal, is STATE of Architecture de juiste keuze. Ben je op zoek naar een uniek huis vol moderne ruimtes? Neem dan contact op met STATE of Architecture en maak je dromen waar!

State of concept in Roosendaal

Bij STATE of Architecture werken we op een unieke en creatieve manier. We gebruiken hiervoor een zes-stappenplan genaamd “State of concept”. Dit plan omvat zes verschillende fasen, variërend van conceptontwerpen tot de benodigde werkzaamheden en het uiteindelijk aanvragen van een omgevingsvergunning. We leggen de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Bij ons architectenbureau in Roosendaal begeleiden we je gedurende het hele proces. Bovendien zorgen we voor voldoende overlegmomenten, waarbij we via open communicatie het ontwerp van de vorige fasen toetsen. De fasen die deel uitmaken van het gehele proces zijn: massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en het voorbereidingsproces.

State of concept zorgt voor totale ontzorging. Bovendien zorgen onze architecten in Roosendaal binnen dit concept voor een ontwerp dat volledig aan jouw wensen voldoet en toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zorgen ervoor dat jouw droomhuis tot leven komt voordat het gebouwd is. We maken gebruik van zowel augmented als virtual reality om dit te realiseren. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten in Roosendaal of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architect
Architecten Bussum

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required