Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architect
01/
Architectenbureau Bonaire

Architect
Bonaire

Scroll

Droomwoning in Bonaire

02 /
Architect Bonaire

Is het altijd al je droom geweest om je eigen huis op Bonaire te hebben? Met de hulp van STATE of Architecture zet je deze droom om tot werkelijkheid. STATE of Architecture heeft namelijk een architectenbureau in de Nederlandse Cariben liggen en kan daardoor ook als architect op Bonaire fungeren! In de afgelopen jaren hebben wij heel wat projecten mogen afleveren op zowel particulier als zakelijk gebied. Sindsdien hebben wij ons ook steeds meer gespecialiseerd in de verschillende zuilen van de architectuur, waaronder de moderne architectuur. Dit zal je dan ook goed terugzien wanneer je ons als architectenbureau op Bonaire inschakelt.

Projects
Architect
Architect Bonaire

Hulp inschakelen van een architect op Bonaire

Het samenstellen en ontwerpen van een droomhuis kost al snel een hoop tijd en moeite. Hier komt meer bij kijken dan je denkt en dus is de extra hulp van een architect op Bonaire nooit overbodige luxe. Onze expertise en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat jouw droomhuis in goede handen is en met de hoogste kwaliteit zal worden gerealiseerd door onze architecten op Bonaire. Onze architecten zijn geen fan van de saaie en doorsnee architectuur. Wij gaan liever op zoek naar uitdagingen die we kunnen vinden in de architectuur.

Onze specialisatie ligt hierbij op de moderne architectuur, waarbij wij veel gebruik maken van nieuwe en innovatieve technieken. Deze combinatie van creativiteit en specialisme zorgt ervoor dat er nieuwe innovatieve ontwerpen kunnen ontstaan! Als eerste stap in onze samenwerking kijken wij naar jouw wensen en behoeften. Onze architecten in het Caribisch gebied zullen ervoor zorgen dat deze wensen en behoeften zoveel mogelijk terugkomen in jouw droomhuis. Jij mag er immers gaan wonen! Vervolgens beginnen wij met het loslaten van onze creativiteit op het samengestelde ontwerp.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw droomhuis ook echt als een thuis aan zal voelen. Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw droom werkelijkheid wordt! Ben je al woonachtig op Bonaire of een ander Caribisch eiland? Ook voor renovaties of verbouwingen aan bestaande bouwwerken of huizen kunnen wij hulp bieden. Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Bekijk onze projectenpagina voor wat allemaal mogelijk is. Enthousiast geworden van onze projecten en werkwijze? Plan dan vrijblijvend een gesprek in met een van onze zeer ervaren architecten op Bonaire.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Villa, STATE, Curaçao, Tropisch

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau in Curaçao, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Coral estate, STATE, Tropisch, Villa, Curaçao

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten in Curaçao binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten in Curaçao of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
State of Architecture
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE
Architect
Architect Bussum03 /
Hét architectenbureau nabij Bonaire

BONAIRE

BONAIRE

Voorzichtige en secure aanpak

met veel aandacht voor details

De architecten van STATE of Architecture hebben al veel projecten gerealiseerd in zowel het binnenland als buitenland. Binnen ons vakgebied hebben wij dan ook voldoende ervaring opgedaan, waardoor wij met iedere situatie goed overweg kunnen. Onze architecten op Bonaire hebben hierdoor een goed oog voor detail ontwikkeld. Bij het uitvoeren van projecten wordt er gelet op alle facetten en zelfs de kleinste aanpassingen voeren wij met zorg uit. Om de kwaliteit van de werkzaamheden te blijven waarborgen, zorgen wij ervoor dat alle stappen nauwkeurig worden bijgehouden. Op zowel het esthetisch als controlerend gebied zullen wij ervoor zorgen dat coördinatie wordt behouden over het gehele project.

Architect
Architectenbureau Bonaire

STATE of Architecture zorgt voor een unieke twist

Wij streven naar het uniek maken van jouw toekomstige droomhuis, waardoor het voelt als een thuis. Hoe sta jij in het leven? Wat vind jij belangrijk? De antwoorden op deze en andere vragen zullen worden weerspiegeld in jouw woning. Ons architectenbureau is werkzaam op Bonaire en zorgt er niet alleen voor dat jouw nieuwe droomhuis mooi is, maar ook jouw karakter zo goed mogelijk weerspiegeld.

Architect
Architectenbureau Bonaire

State of Concept

STATE of Architecture werkt met een eigen ”State of Concept”. Deze werkwijze zorgt ervoor dat alle te doorlopen fases duidelijk zijn en kunnen worden uitgevoerd. Uiteindelijk zal na het doorlopen van deze fases een droomhuis kunnen worden gerealiseerd. Het proces begint met het maken van concept designs en stopt bij het aanvragen van de benodigde omgevingsvergunningen. Wij streven hierbij naar de creatie van een ontwerp dat zowel realisme als creativiteit uitstraalt.

Onze werkwijze is erop toegespitst om je in elke fase een realistischer beeld te geven van het eindresultaat. We beginnen bijvoorbeeld met een conceptstudie, daarna maken we een structuurontwerp en een voorlopig ontwerp. Vervolgens leggen wij je een definitief ontwerp voor en geven we fotorealistische impressie. Natuurlijk geven onze architecten op Bonaire een beschrijving van het voorbereidingsproces. In overleg met jou kiezen we ook de juiste aannemers, leveranciers en andere partijen.

Beste architecten in Bonaire

om jouw droom te creëren

Ons team van architecten is in staat om alle opdrachten op Bonaire goed uit te voeren en te realiseren. Wij zorgen ervoor dat werktekeningen in orde zijn en jouw wensen in het ontwerp verwerkt zijn. Onze secure werkwijze zal ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt en het geheel een goede afloop kent. Ook voor het interieur kunnen wij advies geven en helpen bij het opstellen van verschillende plannen. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met het opstellen van een lichtplan voor je toekomstige droomhuis. Ons architectenbureau nabij Bonaire tilt hiermee je huis naar een hoger niveau. Kun je niet wachten op je droomhuis? Neem dan direct contact met ons op! Onze architecten op Bonaire staan altijd voor je klaar.

Architect
architect Bonaire

VILLAS


Give us tabula rasa.

PROJECTS
Coral-Estate, caribbean house, STATE, Modern Architecture, Tropische villa

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

PROJECTS
Architect

COMMERCIAL


Making public statements.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Create a worldly feeling.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Developing new areas.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architect
Architecten Bonaire

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required