Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Woning architectuur

Wil je graag een nieuwe woning laten bouwen en ben je op zoek naar een woning architect? Dan kan een van onze architecten je helpen. Bij STATE of Architecture hebben wij een team van ervaren woning architecten voor je klaar staan, die je zullen helpen met het proces en dromen werkelijkheid laten worden. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van woning architectuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Woning
Architect

Scroll

Jouw woning architect

02 /
Architect

STATE of Architecture is een modern architectenbureau met kennis van zaken. Wij hebben een jong team van ambitieuze en zeer ervaren woning architecten die voor jou voor het uiterste gaan. Zij kunnen onder andere helpen op het gebied van woning architectuur en moderne architectuur. Ons team is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen woning architectuur. Hierdoor kunnen wij altijd zorgen voor een gepaste oplossing en samen knelpunten snel en effectief aanpakken.

Projects
Woning architect

De voordelen van ons state of concept stappenplan

Onze woning architecten hebben gekeken naar eerdere projecten en hier de stappenplannen nauwkeurig van geanalyseerd. Door deze data door te nemen en daarmee vast te stellen wat de meest effectieve werkwijze is, hebben wij een nieuw stappenplan gecreëerd. Het resultaat is een kosten en tijd efficiënt stappenplan dat zal bijdragen aan een hoogstaand eindresultaat.

Daarnaast zorgen onze woning architecten tijdens het gehele proces voor een maximale efficiëntie. Wij zorgen er namelijk voor dat een ervaren woning architect jou begeleiding biedt gedurende het gehele traject. Denk hierbij aan meetings, feedback rondes en eventuele brainstorm sessies. Ook zal hij of zij jouw feedback doorgeven en ervoor zorgen dat dit op de juiste wijze verwerkt wordt.

STATE OF CONCEPT stappenplan

STATE OF CONCEPT is een doorlopend proces dat is opgebouwd uit zes verschillende stappen. Het doel? Het creëren van een woning waar jij trots op bent en die jij met alle lof en eer aan vrienden en familie laat zien. Tijdens de eerste stappen wordt de nadruk gelegd op het samenstellen van een realistisch concept en bijbehorend design. Hierbij bieden onze woning architecten een uitgebreide begeleiding. Vervolgens zullen wij dit concept verder analyseren en bepalen of dit voldoet aan de richtlijnen. Hierna zullen wij aan de slag gaan met het vastleggen en regelen van benodigdheden.

Contact us

EXCLUSIVE

Vervolgens zullen wij dit concept verder analyseren en bepalen of dit voldoet aan de richtlijnen. Hierna zullen wij aan de slag gaan met het vastleggen en regelen van benodigdheden.

MORE INFO

De voordelen van STATE of Architecture

ONLY THE ESSENTIAL

“Challenging the current state of modern architecture” is waar wij voor gaan. Onze architecten voor jouw woning architectuur gaan op zoek naar nieuwe en innovatieve technieken en gebruiken deze voor het ontwerp van jouw nieuwbouw woning. Hiervoor gaan wij ver buiten de bestaande grondgebieden van de architectuur voor woningen en zoeken wij naar nieuwe en innovatieve technieken. Onze architecten werken met een “Out of the box thinking mindset”.

Contact
Architect
Woning architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Wij zijn meer dan een woning architect

ONLY THE ESSENTIAL

STATE of Architecture bestaat uit een gespecialiseerd team van architecten die in staat zijn om iedere opdracht uit te kunnen voeren. Naast onze woning architecten hebben wij nieuwbouw architecten en villa architecten in dienst. Natuurlijk beschikken ook zij over een brede kennis en veel ervaring. Ons hoofdkantoor is gelegen in Eindhoven, maar ook buiten ons hoofdkantoor zijn we actief. Je kunt ons onder andere vinden in Roermond, Hilversum en Amsterdam.

woning architectuur

VILLAS


Give us tabula rasa.

Projects
State of Architecture

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

Projects
State of Architecture

COMMERCIAL


Making public statements.

Projects
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Developing new areas.

Projects
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required