Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau Roermond

Architect
Roermond

Scroll

Architect Roermond

Ben je op zoek naar een droomhuis in Roermond? Dan is STATE of Architecture de architect die jij nodig hebt. Wij helpen je met het ontwerpen van je eigen droomhuis. Ons architectenbureau nabij Roermond zal jou helpen door benodigde inzichten te geven en daarmee uiteindelijk je project te verbeteren en uit te voeren. Door een van onze architecten nabij Roermond in te zetten, behaal je het maximale uit je droomwoning. Wij doen dit door gebruik te maken van zowel expertise als creativiteit. De combinatie van deze twee factoren genereert een hoge toegevoegde waarde aan onze projecten.

Projects
Architect Roermond

Unieke wendingen voor jouw droomhuis

Wij beginnen waar de andere architecten nabij Roermond ophouden. Uitdagingen zoeken in moderne architectuur is namelijk iets waar wij blij van worden, en dus vrijwel altijd doen! Wij doelen hiermee op het toepassen van innovatieve en moderne technieken in al onze projecten. Ons architectenbureau in de buurt van Roermond legt hierbij de focus op het betreden van een reeds onbekend grondgebied, en heeft als doel “Het verleggen van de grenzen in de moderne architectuur!”

Natuurlijk is het hierbij belangrijk om elke stap goed bij te houden. Daarom werken wij dan ook met een stappenplan, zodat we het innovatieve proces goed kunnen laten verlopen. Dit stappenplan is opgebouwd uit verschillende fases, die weer nauw met elkaar verbonden zijn. In onze rol als architect zorgen wij voor een huis dat ook echt als thuis voelt.

Benieuwd geworden naar al onze diensten en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze architecten nabij Roermond. Wij geven je graag meer informatie over onze diensten. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een adviesgesprek aan.

“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE
Architect Roermond03 /
Hét architectenbureau nabij Roermond

State of
Architecture

State of
Architecture

Inschakelen van een architectenbureau Roermond

Een droomwoning creëren in een dag? Vergeet het maar, dit doen wij niet en daar is een belangrijke reden voor!. Je droomwoning ontwerpen is namelijk een lang en uitgebreid proces en bestaat uit een groot aantal verschillende stappen. Al deze stappen kun je nooit op een dag goed doorlopen. In plaats daarvan kiezen wij voor een langdurig en uitgebreid traject, waarin wij het avontuur met je aangaan en ondersteuning bieden met het verwezenlijken van jouw droomhuis.

Architectenbureau Roermond

Volledig ontwerp door STATE

Tijdens dit gehele traject zal je intensief worden begeleid door een van onze kundige architecten, om uiteindelijk samen jouw droomhuis te realiseren. Onze architecten in de buurt van Roermond doen dit door gebruik te maken van hun passie en expertise in het vak, maar ook door op zoek te gaan naar het verleggen van grenzen. Bovendien zullen wij samen met jou kijken naar doeltreffende oplossingen die wij kunnen realiseren door het implementeren van nieuwe technieken in bouwwerken. Doordat onze architecten nabij Roermond altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen zullen zij geen enkel detail over het hoofd zien.

Architectenbureau Roermond

STATE of Concept

STATE of Architecture gebruikt bij ieder project een opgesteld zes stappenplan. Wij zullen samen met jou dit proces doorlopen dat is opgebouwd uit zes verschillende fases. Deze fases lopen uiteen van vroege concepten van designs, tot de uiteindelijk aanvragen van omgevingsvergunningen. STATE of Architecture heeft dit proces in een chronologische volgorde opgedeeld, waardoor processen makkelijk elkaar opvolgen. De nadruk tijdens dit proces, zal liggen op de creatie van een realistisch ontwerp.

Ons architectenbureau nabij Roermond zal gedurende het STATE of Concept samen met jou kijken naar voldoende feedback momenten in de agenda. Hiervoor werken wij met een open communicatie, zodat er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan vanuit beide partijen. Gedurende deze fases zullen wij het ontwerp van de vorige fases blijven toetsen en indien nodig aanpassen. STATE of Concept zorgt dus voor een complete ontzorging van A tot Z. Onze unieke moderne technieken zoals augmented en virtual reality zorgen ervoor dat jouw droomhuis tot leven komt voordat het gebouwd is.

Kortom, als je op zoek bent naar een architectenbureau in de buurt van Roermond, dan is STATE of Architecture waar je moet zijn. Wil je meer weten over onze innovatieve manier van het creëren van een thuis? Of wil je in een andere stad gebruik maken van onze diensten? Naast Roermond zijn wij ook actief in Venlo, Eindhoven en Waalre.

Architect Roermond

Architect in Roermond

Architect in Roermond

Aandacht voor details met ons architectenbureau Roermond

Kwalitatieve benadering en jarenlange expertise, deze succesvolle fusie van factoren zorgt voor een gerenommeerde status in de omgeving van Limburg. Ons oog voor detail zal ervoor zorgen dat wij geen dingen over het hoofd zien. Zelfs de kleinste oneffenheden zullen wij samen met jou oplossen. Naast onze design diensten houden wij ons ook bezig met verbouwingen en renovaties.

De combinatie van onze jarenlange expertise en creativiteit zal resulteren in een geheel nieuwe ervaring binnen het huis. Tenslotte kunnen onze architecten uit Roermond de nodige assistentie bieden in aanpassingen rondom het huis. Samen werken wij naar het ultieme doel: De creatie van een droomhuis en het gevoel van echt thuis zijn.

VILLAS


Luxueuze, pure en out-of-the-box woongelegenheden.

RENOVATIONS


Een verbouwing voor de perfecte beleving van jouw woon/werkwens.

COMMERCIAL


Openbaren plekken, commerciële ruimtes en publieke locaties.

LEISURE RESORTS & HOTELS


Genieten van luxe, comfort en een werelds gevoel.

URBAN DEVELOPMENT


Creatieve (her)ontwikkelen en inrichting van nieuwe gebieden en buitenruimtes.

CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architecten Arnhem