Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau

Moderne bungalow
architectuur

Scroll

Jouw moderne bungalow

02 /
Architect moderne bungalow

Ben je op zoek naar een architect die je bungalow een unieke twist kan geven? STATE of Architecture weet alles van innovatie op het gebied van moderne bungalow architectuur. Ons team weet jouw moderne bungalow droom om te zetten in realiteit. Ons team van specialisten beschikt over de nodige ervaring en beschikt over een getraind oog voor detail. Hierdoor zien wij geen enkel detail over het hoofd. Wil je weten wat we allemaal in huis hebben? Wij vertellen je er graag alles over.

Projects
Moderne bungalow architectuur

Geef jouw bungalow een unieke draai!

Onze architecten zorgen ervoor dat alle mooie elementen in jouw nieuwe bungalow samenkomen en dat er aan al jouw wensen gehoor wordt gegeven. De combinatie van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zorgt ervoor dat ons team geen uitdaging uit de weg gaat. In plaats daarvan streven wij ernaar om keer op keer een uniek en innovatief design neer te zetten. Door goed naar jou te luisteren, vinden we altijd iets persoonlijks waar wij een eigen draai aan geven. Zo wordt jouw bungalow ook echt jouw thuis!

Wij doen dit niet alleen op gebied van architectuur, maar ook op design gebied! Om het overzicht hierin te behouden, maken wij gebruik van een zelfontworpen werkwijze: “STATE of Concept”. Binnen deze werkwijze is elk detail uitgewerkt voor maximale efficiëntie.

Wij zorgen ervoor dat alle ruimtes van jouw woning goed op elkaar aansluiten en jouw persoonlijkheid en leefstijl weerspiegelen. Het maakt daarbij niet uit of je een bungalow architect nodig om een compleet nieuwe woning te ontwerpen of je huidige woning te vernieuwen. Een rennovatie kan namelijk net zo’n verbluffend resultaat opleveren. Durf je de sprong in het diepe te wagen? Laat je dan inspireren op onze projecten pagina!

Een compleet ontwerp

Onze bungalow architect zal jou van A tot Z begeleiden in het proces, denk hierbij aan hulp bij het ontwerpen, maar ook bij de uiteindelijke bouw of verbouwing. Het hele project zal door hem of haar gecoördineerd worden, zodat je zeker weet dat alles volgens plan verloopt. Natuurlijk vinden we het ook belangrijk om jou zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de vorderingen en daarom plannen we altijd voldoende overlegmomenten in. Heb jij echter een brandende vraag? Twijfel dan niet en bel of mail ons!

Contact us
minimalistische, bungalow, levensloopbestendig, moderne bungalow, moderne architectuur baksteen, petersen tegl, moderne baksteen, tuinontwerp architect

EXCLUSIVE

MORE INFO

Ook voor aanpassingen aan een moderne bungalow

ONLY THE ESSENTIAL

Ook voor aanpassingen aan bestaande architectuur kan ons team van specialisten je helpen. Samen met jou kijken we naar de moderne bungalow architectuur en zorgen we ervoor dat alles voldoet aan je wensen en behoeften. Benieuwd geworden naar deze of andere creaties? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

Contact
moderne entree, villa woning, moderne bungalow, minimalistische woning, betonwoning, led lijnen
Bungalow bouwen
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Voordelen van een bungalow

Wat maakt een bungalow nu zo gunstig? Ten eerste is het een voordeel dat een bungalow maar één verdieping heeft, dit zorgt er dus al voor dat je woning een stuk toegankelijker is dan een huis met trappen. Daarbij is een bungalow veel toekomstgerichter. Een bungalow is ook enorm geschikt voor mensen die een stuk minder mobiel zijn. Denk dus aan ouderdom, of andere omstandigheden. Ten slotte kun je met een bungalow ook nog eens slimmer gebruik maken van de ruimtes in je woning.

De ontwerpmogelijkheden bij een bungalow zijn eindeloos. Zoals benoemd kun je met een bungalow slimmer gebruik maken van ruimtes, denk dan bijvoorbeeld aan het gebruik van schuifdeuren, waardoor één kamer in een klap drie kamers kunnen worden. Daarbij kan een bungalow ook zodanig worden ontworpen dat het makkelijker is om in de toekomst uit te breiden, doordat je niet te maken krijgt met meerdere verdiepingen. Het wonen in een bungalow brengt dus een heleboel voordelen met zich mee.

Jouw droomwoning in 6 stappen

Ten eerste gaan wij aan de slag met een concept studie waarbij alle eisen en de omgeving nader worden onderzocht. Verder wordt er vooral gebrainstormd over de mogelijke vormen, zichtlijnen en de beste composities.
Vervolgens gaan we aan de slag met het structuurontwerp. Hierbij worden de woonwensen globaal op papier gezet en gevisualiseerd en worden er schetsen en plattegronden gemaakt. Uiteraard is het ook belangrijk om een globaal beeld te krijgen van het kostenplaatje, wat we ook zullen uitwerken in deze fase.

Na deze fase volgt een voorlopig ontwerp. We overleggen uitgebreid met jou, zodat we vervolgens aan de slag kunnen met het benaderen van externe partijen. In dit ontwerp worden bijvoorbeeld de indeling, de details van het exterieur en doorsneden uitgewerkt. Om een goed beeld te krijgen, gebruiken we ook enkele 3D visualisaties. De constructeur die aan het team wordt toegevoegd zal vervolgens berekeningen maken om het ontwerp constructief vorm te kunnen gaan geven. Na het ontwerp volgt nog een overleg. Hierbij wordt het ontwerp verder getoetst aan het bestemmingsplan en kijken we hoe we binnen de bestaande kaders optimaal woongenot kunnen garanderen.

Uiteindelijk is het tijd voor het definitieve ontwerp die de bungalow architect heeft gemaakt. In het definitieve ontwerp zijn alle op- en aanmerkingen op het voorlopig ontwerp meegenomen en daarbij zijn ook de details verder uitgewerkt. Hierbij kun je denken aan verfijning van het design, kleuren en materialen. Ook wordt de indeling en de constructieberekeningen definitief vastgelegd. Het definitieve plan wordt uiteindelijk getoetst aan onder andere de regels van het bouwbesluit en energieprestatie.

Wij zijn meer dan een architect!

ONLY THE ESSENTIEL

Heb je interesse gekregen in moderne bungalow architectuur en lijkt een unieke woning jou wat? Neem dan contact op met ons bureau. Je kunt ons benaderen als architectenbureau in Maastricht, Breda, Naarden en vele andere plekken. Heb je een Caraïbische droom? Dan zijn wij ook jouw architect op Aruba, Bonaire en Curaçao.

Minimalistische, moderne, levensloopbestendige, kubistische, woning, villa, huis, Petersn tegl, stenen, minimal pui, bosvilla, 115 degrees, 115 house, STATE, STATE of architecture, prefab, modulair, betonwoning, render, Livium, lamellendak, louvre, glazen schuifpui, betonvloer

VILLAS


Give us tabula rasa.

Projects
State of Architecture

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

Projects
State of Architecture

COMMERCIAL


Making public statements.

Projects
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Developing new areas.

Projects
State of Architecture

EEN MODERN
ARCHITECTENBUREAU

CREATE A
COMPLETE DESIGN

Onze moderne kubistische woning architecten zullen samen met jou kijken naar de volgende fasen: massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies en uiteindelijk het voorbereidingsproces.  Wens je meer te weten te komen over onze unieke aanpak? Neem dan vrijblijvend contact op met ons architectenbureau.

STATE of Architecture gaat echter verder waar andere architecten ophouden. Naast advies en suggesties, geven wij ook creatieve verbeteringen voor bestaande keuzes.

Wij kijken samen met jou naar hoe wij de grenzen van de moderne architectuur kunnen verleggen en dit toepassen in uw eigen droom kubistische woning.

Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

Wij helpen je aan een moderne kubistische woning

LET’S
CONNECT

Wil je ook een eigen kubistische woning bouwen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van kubistische woningen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat je inspireren door de mogelijkheden. Onze architecten zullen dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden van kubistische woningen en de bijbehorende kubisme architectuur. Is een kubistische woning toch niks voor jou en wil je liever een pre fab woning of villa designen? Ook dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Let’s connect
hello@stateofarchitecture.com

Kubistische woning bouwen

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required