Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
Architectuur
01/
Architectenbureau Aruba

Architect
Aruba

Scroll

Droomwoning in Aruba

02 /
Architect Curaçao

Wonen op Aruba, genieten van het heerlijke weer, de palmbomen en natuurlijk de hagelwitte stranden. Klinkt als een droom toch? Met de hulp van STATE of Architecture hoeft dit geen droom te blijven en zetten we het om in werkelijkheid. STATE is uitermate geschikt om jou als architect op Aruba bij te staan in jouw droomproject. Wij hebben namelijk een architectenbureau in de Nederlandse Cariben liggen, waardoor wij jou direct en persoonlijk te hulp kunnen schieten bij jouw zoektocht naar een architectuurlijk wonder op Aruba!

Projects
Architectuur
Architect Aruba

Hulp inschakelen van een architect op Aruba

“Waarom zou ik jullie inschakelen, ik heb de ontwerpen voor het droomhuis al?” Dit is een van de vragen die wij vaker te horen krijgen bij het ontwerpen van een droomhuis. Natuurlijk is het hebben van een ontwerp al een goede start voor het starten van de constructie van jouw droomhuis, maar wat doe je als er iets niet klopt? Dien je hier een architect op Aruba voor in te schakelen?

Hoewel een concept op het gebied van zowel de wiskundige als natuurkundige wetten kan kloppen, kunnen er toch kleine fouten inzitten. Het vinden en oplossen van deze fouten is onbegonnen werk voor iemand die hier niet in geoefend is. Een architect zal deze fouten echter snel vinden en komt met een gepaste oplossing voor het ontwerp.

Wij hebben hierbij onze specialisatie gelegd op de moderne architectuur. Om dit vlekkeloos en nauwkeurig te laten verlopen, maken wij gebruik van nieuwe innovatieve technieken. Deze combinatie van creativiteit, techniek en onze specialiteit zorgt voor een hoge toegevoegde waarde op het eindontwerp van jouw droomhuis. Ook voor renovaties op bestaande bouwwerken op Aruba, Bonaire of Curaçao kun je onze hulp inschakelen.

RAW

Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning. Hierbij leggen wij de nadruk op het creëren van een realistisch ontwerp.

Contact us
Villa, STATE, Curaçao, Tropisch

BOLD

Wij zullen jou met ons architectenbureau in Curaçao, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst. De fases die deel uitmaken van het gehele proces zijn: Massastudie/conceptstudie, structuurontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, fotorealistische impressies & het voorbereidingsproces.

PROJECTS
Coral estate, STATE, Tropisch, Villa, Curaçao

EXCLUSIVE

State of concept zorgt voor een ontzorging van A tot Z. Bovendien zorgen onze architecten in Curaçao binnen deze state of concept voor een ontwerp dat zowel volledig naar wens is als toekomstbestendig is. Onze expertise en moderne technieken zullen ervoor zorgen dat jouw droomhuis al tot leven komt voordat het gebouwd is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van zowel augmented als virtual reality. Benieuwd naar ons State of concept? Neem dan contact op met een van onze architecten in Curaçao of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

MORE INFO
Architectuur
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE
Coral-Estate-810-caribbean house
Architect Aruba03 /
Dé architect in Aruba

ARUBA

ARUBA

Voorzichtige en secure aanpak met veel aandacht voor details

Om zo goed mogelijk jouw ideeën en behoeften in het uiteindelijke bouwontwerp te kunnen reflecteren, maken onze architecten op Aruba gebruik van een uitgebreid kennismakingsgesprek. Wat wil jij graag zien? Hoe wil jij dat dit gedaan wordt? Wat voor stijl geeft jou energie? Deze en andere vragen zullen wij als architectenbureau op Aruba uitgebreid beantwoord zien worden, waardoor wij met deze informatie een voorzichtige maar secure aanpak naar wens kunnen realiseren.

Architectuur
Architectenbureau Aruba

State of concept, de gids naar jouw droomhuis

Natuurlijk staan de details hierin centraal en daar zullen wij dan ook veel aandacht aan besteden. Om vervolgens al deze details, wensen en behoeften te waarborgen zorgen wij voor een nauwkeurige notulering van deze details. Op zowel het esthetisch als het controlerende gebied zullen wij zorgen dat de coördinatie gedurende het gehele traject wordt bijgehouden. Hierdoor kom jij nooit voor verrassingen te staan en is het altijd duidelijk waar je aan toe bent. Ons doel is dan ook om jouw droomhuis precies zo op te leveren zoals het ontworpen is. Indien het nodig is, kan ons architectenbureau op Aruba overleggen met een externe bouwadviseur om samen tot het mooiste en beste resultaat te komen.

Architectuur
Architectenbureau Aruba

Onze architecten in Aruba helpen met jouw droomhuis

Ons streven is het uitdagen van de moderne architectuur en hierin de grenzen voorbij gaan. Wij zullen dit dan ook als een van onze prioriteiten zien bij het maken van jouw toekomstige droomhuis. Ons architectenbureau op Aruba zorgt er niet alleen voor dat jouw nieuwe droomhuis mooi is, maar ook jouw karakter zo goed mogelijk weerspiegeld.

Ons team van architecten in de Cariben zorgen ervoor dat werktekeningen in orde zijn en jouw wensen in het ontwerp verwerkt zijn. Ook zorgen wij met onze secure werkwijze ervoor dat alles volgens plan verloopt. Voor het interieur geven wij advies en helpen bij het opstellen van je plannen. STATE of Architecture is al jaren actief in de markt en in deze tijd hebben wij heel wat projecten mogen afleveren. Onze signature projecten vallen onder de moderne architectuur. Benieuwd naar waar wij toe in staat zijn? Bekijk dan onze portfolio met eerdere projecten in de Nederlandse Cariben!

Beste resultaten met State of Architecture

Geen enkele opdracht is onmogelijk voor onze gespecialiseerde architecten uit Amsterdam. De jarenlange ervaring en kennis die wij hebben opgebouwd als architectenbureau nabij Amsterdam zorgt ervoor dat wij iedere opdracht succesvol afronden. Uitdagingen? Daar houden wij van! Mede door onze kwalitatieve benadering, jarenlange ervaring en hoge creativiteit worden wij gezien als een architectenbureau dat garant staat voor unieke creaties.

Daarnaast hebben onze architecten een groot oog voor detail. Hierdoor zullen zij niks over het hoofd zien en al jouw wensen correct verwerken. Samen tillen onze architecten uit Amsterdam het ontwerp van jouw droomwoning naar een hoger niveau. Ben jij overtuigd van de kwaliteiten van onze architecten? Neem dan direct contact op met ons architectenbureau nabij Amsterdam! Wij helpen jou graag bij het realiseren van jouw droomhuis!

VILLAS


Give us tabula rasa.

PROJECTS
Coral-Estate, caribbean house, STATE, Modern Architecture, Tropische villa

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

PROJECTS
Architect

COMMERCIAL


Making public statements.

PROJECTS
Architect

LEISURE RESORTS & HOTELS


Create a wordly feeling.

PROJECTS
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Devoloping new areas.

PROJECTS
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Breda, Maastricht, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect.
hello@stateofarchitecture.com

Architectuur
Architecten Aruba

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required