Challenging the
Of Modern Architecture
Contact
01/
Architectenbureau

Architect
huis bouwen

Scroll

Architect voor jouw droomhuis

02 /
Architect huis bouwen

Is het je droom om een huis te bouwen, maar ben je nog op zoek naar hulp? Dan kan een van onze architecten je helpen. Onze architecten zijn niet alleen gespecialiseerd in huizen bouwen, maar kunnen je ook helpen met enkel het creëren van een droomontwerp. Zo kan ons team van ervaren architecten je een steuntje in de rug bieden en helpen met het creëren van een nieuwbouwwoning die aan al je wensen zal voldoen. Meer weten over deze dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projects
Huis bouwen architect

De juiste architect voor het bouwen van jouw huis

Ons team is jong en beschikt over een brede kennis van (moderne) architectuur. Onze bron van kennis en ervaring zal je helpen om de juiste keuzes voor jouw nieuwbouwproject te maken. Hierbij zorgen wij voor veel precisie en structuur, zodat alles op de meest efficiënte manier kan verlopen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij een vaste architect krijgt voor het bouwen van je huis. Deze zal samen met jou het gehele stappenplan doorlopen.

Binnen het door ons opgestelde STATE of Concept hebben wij alle stappen vastgelegd die aan bod komen bij het bouwen van een huis. Wij hebben gezorgd voor geoptimaliseerd proces dat bestaat uit jarenlange ervaring en bijbehorende begeleiding binnen deze sector. Dit zorgt er niet alleen voor dat jij zeeën van tijd bespaard, maar zorgt er ook voor dat onduidelijkheden snel en vakkundig worden opgelost. Daarnaast streven wij tijdens het gehele proces voor maximale te behalen efficiëntie.

Ons stappenplan

Ons unieke en doorlopende proces is opgebouwd uit zes verschillende stappen. Bij de eerste paar stappen leggen we vooral de nadruk op het samenstellen van een realistisch concept en bijbehorend design. Je krijgt een uitgebreide begeleiding jij het samenstellen van jouw nieuwe huis concept. Vervolgens zullen wij dit concept analyseren en uiteindelijk bepalen of dit voldoet aan onze richtlijnen. Tot slot, de benodigdheden. Nadat wij alles hebben vastgelegd, zullen wij gaan kijken naar het regelen van de benodigdheden.

Contact us

EXCLUSIVE

MORE INFO

Onze voordelen

ONLY THE ESSENTIAL

Wij hebben verschillende huis bouwen architecten voor jou klaar staan die je zullen helpen met het ontwerpen en bouwen van een woning. Om dit te realiseren moeten wij vaker grote stappen nemen. Met deze stappen gaan wij buiten de bestaande grondgebieden van architectuur en gaan wij op zoek naar nieuwe innovatieve technieken en mogelijkheden. Onze huis bouw architecten werken met een “Out of the box thinking mindset”, of wel we zullen voor elk probleem een passende oplossing vinden! Deze combinatie van ervaring, expertise en mindset zorgt voor een nog beter eindresultaat!

Contact
Architect
Huis bouwen architect
“Challenging the current state of modern architecture” dat is waarvoor STATE gaat. Door constante innovatieve technieken toe te passen, betreden wij een nieuw en onbekend grondgebied binnen de moderne architectuur. Wij helpen je met de creatie van een droomhuis.Bruce Verdonschot / Co-founder STATE

Meer dan een
huis bouwen architect

ONLY THE ESSENTIAL

Samen met ons team van huis bouwen architecten zijn wij in staat om iedere opdracht goed uit te kunnen voeren. Naast het bouwen van huizen, kunnen onze architecten je helpen met het interieur van je toekomstige woning en kunnen zij je hulp bieden bij het design hiervan. Ons hele team van architecten beschikt over een brede kennis en enorm veel ervaring. Het hoofdkantoor is gelegen in Eindhoven, maar ook buiten Eindhoven zijn we actief. Onder andere zijn wij te vinden in Amsterdam, Hilversum en Rotterdam.

Huis bouwen architect

VILLAS


Give us tabula rasa.

Projects
State of Architecture

RENOVATIONS


Improve what’s already good.

Projects
State of Architecture

COMMERCIAL


Making public statements.

Projects
Architect

URBAN DEVELOPMENT


Developing new areas.

Projects
State of Architecture
Architect
CONCEPT
Bij STATE of Architecture werken wij op een unieke en creatieve manier. Wij doen dit middels een zes stappenplan genaamd: State of concept. Er vallen hieronder zes verschillende fases, die lopen van concept designs tot de benodigde werkzaamheden en uiteindelijke aanvraag van omgevingsvergunning.
Architect
Architect
COMMUNICATIE
Wij zullen jou met ons architectenbureau in Eindhoven, gedurende het hele proces begeleiden. Bovendien zorgen wij voor voldoende overleg momenten waarbij door open communicatie het ontwerp van de vorige fases wordt getoetst.
Architect

READY TO BE CHALLENGED?

LET’S
CONNECT

Ben je al overtuigd van de voordelen van onze artistieke, ruimdenkende architect nabij Eindhoven, Breda, Maastricht, Arnhem of Den Bosch? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag die stap verder.

Let’s connect
hello@stateofarchitecture.com

Architect
Huis bouwen architect

Contact
form

Get in touch with us
Send message to:
* Required